Bloemenabonnement Antwerpen: afhaalpunten én thuislevering

Op zoek naar een cadeau waar iemand weken- of zelfs maandenlang van geniet? Iets persoonlijks dat zijn of haar huis nog net dat tikje fleuriger en geuriger maakt? Ga dan voor … ons bloemenabonnement Antwerpen! Daarmee kun je boeketten afhalen op tal van leuke plekken, zoals ambachtelijke bakkerij Kawa of food- en koffiebar Barchel. Bloemen leveren aan huis in Antwerpen? Dat doen we ook. Volg even mee.

Ontdek toffe adresjes in Antwerpen met ons bloemenabonnement

Als je je boeket in een van onze afhaalpunten komt oppikken, dan betaal je geen leveringskosten en krijg je per boeket € 5 korting. Een mooi voordeel, maar er is meer. We sloegen voor ons bloemenabonnement Antwerpen namelijk de handen in elkaar met een heel aantal supertoffe zaken. We geven je met andere woorden het perfecte excuus om die eens te gaan verkennen.

Bloemenatelier (Hove)

Uiteraard kan jij aan het Bloemenatelier je boeket komen afhalen. Je kiest zelf wanneer het je het beste uitkomt, wij zorgen dat het voor je klaar staat.

Kawa (Morstel)

Grotenhof bij station Mortsel-Oude God: daar moet je zijn als je Kawa als afhaalpunt kiest. En als je zin hebt in koffie of een desemboterham. Hmmm.

Hoogmis (Edegem)

Wonen jij of de gelukkige die je een bloemenabonnement cadeau doet in Edegem? Dan hoor je waarschijnlijk graag dat je je boeketten kan afhalen bij café-brouwerij Hoogmis. Schol!

Helena Kookt Over (Berchem)

Tot slot brengen we je in de verleiding met Helena Kookt Over als afhaalpunt. Het is wel verantwoorde verleiding, want deze Berchemse cateringzaak gaat resoluut voor lokaal en dagvers.

Barchel (Antwerpen)

Bij Barchel kun je zowel in de Van Breestraat terecht als in de Jos Smolderenstraat. Pik een heerlijk ontbijt of een lekkere lunch mee!

Magazijn (Deurne)

Ook staan de deuren van ons magazijn in Deurne op bepaalde tijdstippen wagenwijd voor je open.
Bekijk zeker de afhaaldagen- en momenten op onze website.

Bloemen aan huis in Antwerpen? Dat kan ook

Ook wie meer zin heeft in een abonnement met thuislevering komt bij ons aan z’n trekken. Bloemen leveren aan huis doen we op dinsdagavond en woensdagnamiddag in een heel aantal gemeenten in Antwerpen.