DOOR ALLEEN OP BESTELLING TE WERKEN, 
VERSPILLEN WE GEEN KOSTBARE BLOEMEN

We dragen de natuur een warm hart toe en willen verse bloemen niet zomaar op de composthoop zien verdwijnen. Dat is nochtans wat er in heel wat bloemenwinkels met de overschotten gebeurt. Door enkel op bestelling te werken, geven we verspilling geen kans.

 

ONZE WINKEL WERD EEN ATELIER. 
SPRING GERUST EENS BINNEN!

Nadat we er vijf jaar lang een winkel uitbaatten, werd ons pand in de Vincent Bavaisstraat 88 bis, 2540 Hove een bloemenatelier. Maar onze deur staat natuurlijk nog altijd voor je open! Heb je een vraag over een bestelling, een abonnement of een feest? Of wil je de sfeer gewoon eens komen opsnuiven? Geef een seintje op 0485/62 33 02 of nele@bloemenatelier.net, en dan zetten we de koffie alvast klaar!

OOK ZÓ VERKLEINEN WE ONZE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

1. SEIZOENSGEBONDEN BLOEMEN

Consumeren op het ritme van de natuur: da’s (eco)logisch. Dit geldt voor groenten en fruit, maar evengoed voor bloemen. Bovendien zijn seizoensgebonden bloemen vaak sterker, zodat je langer van je boeket kan genieten.

2. Lokaal gekweekte bloemen

We gaan regelmatig langs bij het groeiend aantal plukweides in de regio Antwerpen. Als deze lokaal gekweekte bloemen kwalitatief goed zijn, krijgen ze gegarandeerd een plekje in onze boeketten.

3. TRANSPORT TOT EEN MINIMUM BEPERKEN

Onze bloemen leggen nooit grote afstanden af. We leveren namelijk enkel in de regio Antwerpen en bundelen alle bestellingen. Daarnaast kunnen klanten hun bestelling komen oppikken in onze afhaalpunten.

4. GEEN OVERBODIGE VERPAKKINGEN

Plastiekfolie is overbodig en vervuilend. We wikkelen het dan ook nooit rond onze boeketten.