Bloemenabonnement cadeau doen? Goed idee!

Of je nu iemand bent die vrienden elke verjaardag verrast met een “ik wist niet eens dat ik dit wou, maar dit is de nagel op de kop!”-cadeau, of eerder worstelt met geschenken omdat je een eeuwige twijfelaar bent: iedereen kan weleens een beetje hulp en extra inspiratie gebruiken. Die vind je hier! Op deze pagina ontdek je namelijk waarom een bloemenabonnement cadeau doen nooit verkeerd is.

Bloemenabonnement: een cadeau voor iedereen

Een bloemenabonnement is een cadeau waar iedereen blij van wordt. Je natuurminnende nonkel die oog heeft voor seizoensgebonden bloemen; je Instagram-gekke vriendin die kickt op kleur in haar foto’s; je buurvrouw die dol is op lokale producten of je grootvader die de geur van verse bloemen graag opsnuift: een bloemenabonnement is sowieso een schot in de roos. Bovendien genieten de gelukkigen nog laaang na, want je trakteert hen regelmatig op een nieuw boeketje (wekelijks, maandelijks of per seizoen: dat kies je helemaal zelf).

Doe eens een bloemenabonnement cadeau … met een ervaring!

Bovendien geef je met ons bloemenabonnement een onverwacht extraatje cadeau – tenminste als je kiest voor afhaling bij een van onze partners in de plaats van thuislevering. We hebben namelijk samenwerkingen opgezet met tal van toffe zaken waar je je boeket kunt oppikken én genieten van een ontbijt (Barchel), een desembrood kopen of een koffie slurpen (Kawa), een zelfgebrouwen biertje proeven (Hoogmis) of het gemak van dagverse meeneemgerechten ontdekken (Helena Kookt Over). Zo vinden je vrienden, familieleden, collega’s of buren misschien wel hun nieuwe favoriete stek!

Een bloemenabonnement voor elk budget

Verder hoef je je om je portemonnee geen zorgen te maken. We bieden namelijk boeketten aan van € 20, € 25 of € 30 en je kiest zelf hoeveel je er in je bloemenabonnement stopt. Haal je je bloemenabonnement af in een afhaalpunt, dan krijg je bovendien per boeket € 5 korting.

Een bloemenabonnement cadeau doen in 3 stappen

Tot slot is een bloemenabonnement cadeau doen ongelofelijk simpel. Je hebt het gefikst in slechts drie stappen. Bepaal de grootte van het boeket, kies de frequentie en beslis of je voor thuislevering kiest of niet.

En, pssst, de ontvanger van zo’n bloemenabonnement mag jij ook gerust zélf zijn natuurlijk!